Infrarød sauna

Infrarød Varmebehandling

Du behøver ikke at være syg for at få det bedre!

Ring 15 min før på Tlf. 51231551 (det kan næsten blive hvornår du kan :-))

En infrarød sauna har ingen ovn som en traditionel sauna, men bliver opvarmet med infrarøde stråler.  
Den infrarøde varme trænger dybt ind i vævet (op til 4,5 cm ind i kroppen, I en traditionel sauna – max 1,5 cm ) og giver en lang række positive virkninger på kroppen.

Infrarød Sauna er en behandlingsform, der har positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker.

Panelerne i saunaen udsender elektromagnetiske bølger og stråler, der skaber vibrationer og dybdevarme i din krop.

Bølgerne er harmløse og forårsager ingen skader på din hud.

Behandling med Infrarød Sauna afhjælper smerter, stress, betændelse og stivhed, afgifter kroppen, normaliserer blodtrykket og er et effektivt supplement til vægttab.

Infrarød varme har positiv indvirkning på:

 • Gigt
 • Muskelspændinger
 • Astma og andre luftvejslidelser
 • Blodcirkulation
 • Stofskifte problemer/UdrensningInfared sauna
 • Afgiftning
 • Immunforsvarsproblemer
 • Reducering eller fjernelse af muskel- og ledsmerter
 • Vægttab
 • Højt blodtryk
 • Stive led/ledgigt.
 • Manglende energi
 • Huden
 • Kroniske ledinflamationer
 • Betændelse i kroppen
 • Kronisk træthedssyndrom
 • Fibromylagi

Kom og slap af i hyggelige omgivelser, og få fornyet energi.

Når du kommer og får denne behandling, har du ikke behov for at medbringe noget hjemmefra. Vi har håndklæder, shampoo, føntørrer til fri afbenyttelse, så du kan køre lige herfra og evt. på arbejde.

Infrarød Sauna er samtidig perfekt til at kombinere med massage.

Du må ikke bruge infrarød sauna hvis :

 • Du er gravid eller ammer
 • Du har åbne sår
 • Du har pacemaker
 • eller er alvorlig syg

          Pris kun 105,-

          Ring og Book en tid på Tlf. 51231551

 

 

 

 

 

 

EN VARM OPLEVELSE I EN KOLD TID /  Sørvad for krop og sjæl
Reinholdt design i Sørvad, er en forretning med hyggelige omgivelser og gode muligheder for forkælelse.
Den Infrarøde sauna er varmet op til dig når du kommer. Du kan i helt private omgivelser give dig hen til den dejlige varme som strømmer ind i hele kroppen. Det er op til dig om du vil have høj og intens varme eller om du hellere vil hygge dig lidt længere imens du lytter til musik eller læser i en medbragt bog, Eller du kan vælge at invitere en god ven med ind i varmen så i kan hygge snakke samtidigt med at i får glæde af de sunde egenskaber der er ved en infrarød sauna.  Der er super lækre faciliteter så du kan komme i bad efterfølgende.
Velvære og afstresset.
Blot få minutter i den milde, behagelige varme fra vores infrarøde saunaer bidrager til at spændinger trænger i baggrunden og at musklerne bliver afslappet. På 20 minutter bliver man ganske enkelt afstresset og klar til at tage fat igen.
Vægttab og slankende virkning
Da det kræver energi at svede, kan man forbrænde op til 800 kalorier under en halv times behandling i den infrarøde kabine, uden at man udsætter kroppen for den belastning en løbetur på 10-15 km giver.
Muskel- og ledsmerter
De infrarøde varmekilder varmer i dybden, helt ind i knoglerne. Muskler, led og sener bliver varmet igennem på en blid og behagelig måde og huden lider ikke overlast.
Fordele ved infrarød sauna
Blot få minutter i den milde, behagelige varme fra vores infrarøde saunaer bidrager til, at spændinger trænger i baggrunden og at musklerne bliver afslappet. På 20 minutter bliver man ganske enkelt afstresset og klar til at tage fat igen.
Afgifter og styrker immunforsvaret
En infrarød sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, dræbe mikrobakterier og vira samt udskille de affaldsstoffer, der har ophobet sig i organismen.
Sygdomme som kan forebygges og smertelindres
En infrarød sauna kan have en positiv effekt på en lang række af både fysiske og psykiske skavanker.
Jævnlig brug af infrarød sauna kan hjælpe til at: lindre forkølelse, bekæmpe betændelse, lindre smerter i led og ryg, øge blodcirkulationen, afhjælpe forhøjet blodtryk, fibromyalgi, psoriasis, overvægt, slid- og leddegigt, manglende energi, højt kolesteroltal og optimere musklernes evne til at restituere efter sport, øge hudens elasticitet og glød samt øge koncentrationsevnen – og så er en infrarød sauna også super god for folk som døjer med vinterdepression.
Infrarøde strålers slankende virkning
Den behagelige og dybdegående virkning af infrarød varmebehandling får mennesker til at svede meget ved relativt lave temperaturer. Da det kræver energi at svede, kan man forbrænde op til 800 kalorier under en halv times behandling i den infrarøde kabine, uden at man udsætter kroppen for den belastning en løbetur på 10-15 km giver. Visse forskere taler om, at infrarød varmebehandling øger stofskiftet, en effekt, som holder sig i lang tid efter behandlingen.  En temperatur på 42°C siges at være bedst, når målet er at tabe sig.
Fakta om infrarød lys og infrarøde saunaer
Infrarød stråling er elektromagnetiske bølger der går i dybden af huden, skaber vibrationer og varmer kroppen op indefra, og derved hæves kroppens temperatur en smule og det er netop denne reaktion som hjælper kroppen til at hele og restituere og minimere smerter. Uden for Danmarks grænser – ikke mindst i Asien og på den anden side af Atlanten – er det velkendt, at sygdomme kan forebygges og smertelindres med infrarød lysterapi.
Infrarøde stråler er ikke det samme som UV stråler
Infrarøde stråler må ikke forveksles med de farlige UV stråler som man udsætter sin krop for, når man går i et solarium eller opholder sig i solen uden solcreme. Infrarøde stråler er derimod uskadelige og forårsager ikke skader på huden.
Hvad gør infrarød stråling ved kroppen?
Den del af det infrarøde spektrum, der normalt bruges til infrarød varmebehandling, har en bølgelængde på mellem 5 og 15 mikron eller µmeter. Den optimale bølgelængde for behandling er 9,4 mikron, svarende til kropstemperaturen.
Mennesket består af ca. 70% vand. Vandmolekyler vibrerer internt med en frekvens på omkring 31,89 THz, svarende til en bølgelængde på 9,4 mikron. Vandmolekylet udstråler derfor infrarøde bølger i netop denne frekvens. Det er den udstråling, der giver os vores kropstemperatur på 37°C.
Den infrarøde stråling styrker den naturlige bevægelse i cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler. Dermed fungerer cellen mere optimalt. Mennesket absorberer op til 93% af den infrarøde stråling, som det bliver udsat for, og strålingen fra de infrarøde elementer trænger op til 4 cm ind i kroppen.
Infrarød sauna er mere effektiv
Indholdet af toksiner og andre giftige stoffer er fire gange så høj i sveden hos personer, der bruger en infrarød sauna i forhold til personer, som anvender en traditionel sauna. Faktisk viser kliniske studier, at man udskiller 20% toksiner og 80% vand i en infrarød sauna og kun 3% toksiner og 97% vand i en traditionel sauna.
En infrarød sauna har behagelig varme og luftfugtighed
Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-65°C, hvorimod temperaturen i en konventionel sauna typisk er 90-100°C. En infrarød sauna er derfor, modsat den traditionelle sauna, hverken fugtig eller varm og derfor et oplagt alternativ, hvis man ikke bryder sig om høje temperaturer og fugtig luft.
En traditionel sauna afgiver sin varme til luften som dernæst opvarmer kroppen, hvorimod de infrarøde bølger fra en infrarød sauna ikke varmer luften op, men derimod varmer kroppen op indefra.
Dr. Yamazaki har erfaringer fra studier hvor infrarød sauna er blevet anvendt til behandling:
Astma, bronkitis (Kureret)
Leddegigt (7 ud af 10 tilfælde har nedsatte smerter i kliniske forsøg)
Cancersmerter (Smerter er nedsat)
Skrumpelever (Sygdom stoppet)
Chrons sygdom / Kronisk tarmbetændelse (Kureret)
Kolde hænder og fødder (Symptomer reduceret 20-25 %)
Blærebetændelse (Kureret)
Mavesår (Kureret)
Gastritis / Mavekatar (Reduceret)
Hæmorroider (Reduceret)
Leverbetændelse (Kureret)
Højt blodtryk (Reduceret)
Keloids (Reduceret og i nogle tilfælde helt kureret)
Bensår (Kureret)
Strålings sygdomme (Reduceret)
Teenage hudproblemer (Kureret)
Tinitus (Kronisk patient kureret efter 10 behandlinger)
Eksem og psoriasis (Bedring/reduceret)
Dr. Sherry Rogers
Dr. Sherry Rogers anvender infrarød sauna til afgiftning på sin klinik i New York og fortæller, at man med fordel kan anvende en infrarød sauna til genopretning af sundheden i forbindelse med sygdom og efterfølgende vedligeholde kroppen med jævnlige behandlinger i den infrarøde sauna.
Dr. Sherry Rogers fortæller, at en infrarød sauna er effektiv til at fjerne toksiner og har positiv virkning på:
Lavere mælkesyre, som er den syre der akkumulerer og forårsager smerter i muskler, eksempelvis efter sport
Stimulere endorfiner (lykkelige hormoner) i hjernen
Dræber skadelige organismer som bakterier og parasitter
Stopper hævelse
Forbedret lymfe flow
Styrke immunforsvaret ved at øge leukocytter (en type hvide blodlegemer)
Øger blodcirkulationen og iltforsyningen
Tiltrækker calcium til cellemembraner hvor der er behov for helbredelse
Smertelindring ved gigt, fibromyalgi, muskelspasmer og stivhed i leddene
Fremskynder kroppens forbrænding / metabolisme
Fedtforbrænding – vægtkontrol. Ophold i en infrarød sauna forbrænder lige så mange kalorier som man vil opnå med 30 minutters roning eller jogging
Bidrager til renere og smukkere hud og reducerer appelsinhud
Samtidigt er Reinholdt design en lækker Frisør salon som du ikke finder magen til i Vestjylland. Her tilbyder Lone Reinholdt Petersen bla. salg af Delilah kosmetik og naturligvis udfører alle opgaver indenfor frisør, og envidere er der mulighed for at arrangere hygge / welness  aftner med veninderne, som kan indeholde
–        Hotstone Massage
–        Parafin behandlinger
–        Make up
–        Ansigtsbehandlinger
–        Infrarød Sauna
–        Hovedbundsmassage
–        Hårkur m.m
OG TÆNK AT ALT DETTE KAN MAN FÅ I LILLE SØRVAD VILDT IK???:-)​​